• Standaard

Welkom bij My35'

My35' personeelsuitstapje jan 2018Graag wil ik jullie kennis laten maken met onze fitnessstudio's My35' fit & slank in Blerick, Nijmegen, Sittard-Geleen, Reuver, Helden en Roermond. Onze eerste My35’ vestiging is geopend op 8 augustus 2013 in Blerick-Venlo in het gezondheidscentrum V-Vitaal tegenover het station. Op 2 januari 2015 hebben we onze 2e vestiging mogen openen in Voerendaal, sinds maart 2018 is deze ondernemer op eigen voet verdergegaan onder de naam Train2bFit. Vanaf 1 mei 2016 is ook onze 3e locatie in Sittard-Geleen geopend gelegen aan de Rijksweg-Zuid, schuin tegenover het Zuyderland ziekenhuis in de tennis en squash accommodatie van Carperion. Vervolgens hebben we op 1 mei 2017 in Nijmegen onze 4e locatie geopend, we zitten 500 meter van het centraal station en 500 meter van het centrum van Nijmegen. Deze unieke locatie bevindt zich in Guesthouse Vertoef op de 1e verdieping en is voorzien van 64 gratis parkeerplekken. Begin 2018 begon voor ons goed en direct op 2 januari hebben we de 5e locatie geopend in het oude belastingkantoor op de Kapellerpoort nummer 1. Net als in alle andere locaties hebben we ook hier GRATIS parkeerplekken voor de deur. Het allerlaatste nieuws is dat eind januari 2018 net als in Blerick nu ook de 2e cirkel wordt verwacht bij My35' Sittard-Geleen. Echt super om te zien hoe goed ons concept in de diverse steden en gemeentes wordt opgepikt en iedereen is gelijk enthousiast over onze aanpak, dus vraag jouw proefles aan en probeer het een keertje uit, altijd gratis en vrijblijvend. Inmiddels is onze 6e locatie geopend in het mooie Helden op het Kaupmanshof nummer 16, we hebben het vroegere EasyMoves overgenomen en zijn officieel per 1 december 2018 gestart.

Doelen realiseren bij My35
Bij My35' gaan we jouw sportieve doelen realiseren. Ieder individu is uniek en we zullen dan ook een passend programma voor je ontwikkelen. Een programma afgestemd op de Milon Cirkel, maar aangevuld met de persoonlijke behoefte van elke sporter op het gebied van voeding en begeleiding. Verder maken we gebruik van één op één samengestelde oefeningen met matjes, ballen, kabels en andere losse materialen, zodat we je lichaam blijven verrassen en dus resultaten blijven halen en behouden.

Trainen op de Milon Cirkel
Ondanks dat Milon een full automatische instelling heeft, is het tijdig bijstellen van de weerstand van groot belang. Daarnaast houden we rekening met jouw fysieke en lichamelijke gesteldheid. Het is geen wedstrijd om de meeste kilo’s kwijt te raken of de snelste tijd neer te zetten. Het gaat erom welke intensiteit op dat moment bij jou past. Je investeert tenslotte minimaal 2 x 35 minuten per 10 dagen van je tijd om je resultaten te behalen.

Laagdrempeligheid, persoonlijk, resultaatgericht maar ook gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Na je intensieve training zouden wij het fijn vinden als je jezelf beloont met een moment van rust vergezeld met een heerlijke verse kop koffie of thee.

Tot ziens @ My35’

Nieuws

 • Snel fit worden?

  My35 is op zoek naar gemotiveerde 50 plussers voor het fitheidsbooster projec...

  Lees meer
 • Goede voornemens? Transformeer jouw leven in 90 dagen!

  My35 is op zoek naar maximaal 35 personen voor hét 90 dagen Transforma...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Tarieven

  Tarieven

  Check nu onze tarieven!

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Ben jij ook op zoek naar de meest efficiƫnte manier om af te vallen?

  Klik Hier
 • Gratis Proefles

  Gratis Proefsessie

  Maak nu kennis met My35' met de Gratis Proefles

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.