• Standaard

Welkom bij My35'

My35 William en WimGraag wil ik jullie kennis laten maken met onze fitnessstudio's My35 fit & slank in Blerick Voerendaal, Nijmegen en Sittard-Geleen. Onze eerste My35’ vestiging is geopend op 8 augustus 2013 in Blerick-Venlo in het gezondheidscentrum V-Vitaal tegenover het station. 2 januari 2015 hebben we onze 2e vestiging mogen openen in Voerendaal. Ook deze is weer gelegen op een markante plek, vlak naast het vernieuwde gemeentehuis. Vanaf 1 mei 2016 is ook onze 3e locatie in Sittard-Geleen geopend. Gelegen aan de Rijksweg-Zuid, schuin t/o het Zuyderland ziekenhuis in de tennis en squash accommodatie van Carperion. De meest recente locatie hebben we op 1 mei 2017 geopend in Nijmegen, 500 meter van het Centraal station en 500 meter van het centrum van Nijmegen. Deze unieke locatie bevindt zich in Guesthouse Vertoef op de 1e verdieping en is voorzien van 64 gratis parkeerplekken.

Doelen realiseren bij My35
Bij My35' gaan we jouw sportieve doelen realiseren. Ieder individu is uniek en we zullen dan ook een passend programma voor je ontwikkelen. Een programma afgestemd op de Milon Cirkel, maar aangevuld met de persoonlijke behoefte van elke sporter op het gebied van voeding en begeleiding. Verder maken we gebruik van één op één samengestelde oefeningen met matjes, ballen, kabels en andere losse materialen, zodat we je lichaam blijven verrassen en dus resultaten blijven halen en behouden.

Trainen op de Milon Cirkel
Ondanks dat Milon een full automatische instelling heeft, is het tijdig bijstellen van de weerstand van groot belang. Daarnaast houden we rekening met jouw fysieke en lichamelijke gesteldheid. Het is geen wedstrijd om de meeste kilo’s kwijt te raken of de snelste tijd neer te zetten. Het gaat erom welke intensiteit op dat moment bij jou past. Je investeert tenslotte minimaal 2 x 35 minuten per 10 dagen van je tijd om je resultaten te behalen.

Laagdrempeligheid, persoonlijk, resultaatgericht maar ook gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Na je intensieve training zouden wij het fijn vinden als je jezelf beloont met een moment van rust vergezeld met een heerlijke verse kop koffie of thee.

Tot ziens @ My35’.

Nieuws

  • Fit en Slank in Slechts 35 Minuten

    Fit & Slank in Slechts 35 min. Per training, mét Resultaat garantie? Start nu met een gratis & vrijblijvende Proefsessie!

    Lees meer
  • Overige activiteiten My35' Voerendaal

    Functional Core, Pilates Yoga Flow en Running bij My35' Voerendaal My...

    Lees meer
Meer nieuws