• Standaard

Corona Update

(Update 11 mei)

 

Vandaag hebben we in Sittard overleg gehad met alle locatiemanagers van My35'. 

De vooruitzichten voor onze branche zijn niet echt positief gebracht. In onze ogen kun je niet alle sportscholen over een kam scheren, helaas gebeurt dat nu wel. Dat de sportschool van Mark Rutten volgens hem de hygiene regels niet goed kan naleven betekent niet dat wij als My35' dat niet kunnen. Als er 30 personen in een horeca gelegenheid 1,5 uur mogen dineren, kunnen wij best met 6-12 personen 35 minuten trainen op onze Milon cirkel. Ons team kan de tent spik en span houden en dan ook nog eens 1,5 meter afstand houden.

Gelukkig blijkt dat er in de loop van de dag al verschillende berichten naar voren komen dat diverse regeringspartijen de maatregel niet logisch vinden. "De ene sportschool is de andere niet" en "Het gaat me dan niet alleen om het plezier van de sport maar ook de gezondheidseffecten" zijn letterelijke kreten vanuit de 2e kamer.  Klaas Dijkhoff wil zelf ook graag ook zijn 'coronakilo's' kwijt. Daar willen wij hem uiteraard graag bij helpen.

Wat blijkt is dat de regering dacht dat de fitnessbranche geen voorbereidingen had getroffen (ze volgen My35' blijkbaar niet op Facebook) en daarom is de heropening op 1 september gezet. Aanstaande dinsdag staat er een  nieuw overleg gepland vanuit de branchorganisatie met de overheid. 

We zitten dus nog even in de wachtkamer, maar beter nieuws komt eraan!

Wij vragen daarom ook van jullie als trouwe My35' fans om een paar dagen geduld. Mocht er volgende week geen duidelijkheid komen, dan gaan wij zorgen voor een passend alternatief!

Team My35’

(Update 1 mei)

Betalingsregeling en mogelijke compensatieregeling mei

Lieve leden,

We zijn al weken druk in de weer om onze studio aan te passen aan de maatregelen die er van ons worden verlangd door de overheid zodat jullie op een veilige en verantwoorde manier het sporten weer kunnen oppakken. Onze protocollen liggen ter inzage bij het RIVM en met deze gestelde richtlijnen verwachten en hopen we dat we op 20 mei weer mogen openen.

Door de verplichte sluiting komen wij als My35’ voor de moeilijke keuze of we het lidmaatschapsgeld wel of niet moeten incasseren. Tegen het advies van de branchevereniging in en ondanks dat het heel zwaar op onze liquiditeit drukt, hebben we ons hart gevolgd. In april hebben wij daarom niet geïncasseerd, met de hoop in mei weer te kunnen openen.

We zijn eerlijk, My35’ is niet zomaar een club en dat brengt met zich mee dat onze kosten hierop zijn gebaseerd. Dankzij de steunmaatregelen van de overheid en enkele welwillende partners is een klein gedeelte van onze kosten gedekt. Echter wederom een hele maand niet incasseren betekent, ondanks dat we een  gezond bedrijf zijn, dat we maatregelen moeten nemen die niet ten goede komen aan de kwaliteit van ons concept en studio.  Anderzijds begrijpen wij heel goed dat niet wij alleen, maar ook jullie als trouwe leden helemaal niets aan deze situatie kunnen doen. Daarom hebben wij de volgende regeling getroffen:

Voor de maand mei gaan wij 50% van jouw reguliere lidmaatschapsbedrag incasseren.

LET WEL OP: Mocht de overheid besluiten dat wij op 20 mei nog steeds niet mogen openen, dan bieden wij iedereen de mogelijkheid om een compensatie aan te vragen.  Indien nodig informeren wij jullie zo spoedig mogelijk over de inhoud van deze compensatieregeling.

Zoals reeds gezegd, veilig en verantwoord sporten staat bij ons voorop.  Wij zijn er klaar voor en we zijn er van overtuigd dat jullie dat ook zijn. Wij kunnen dan ook niet wachten om jullie weer te ontvangen en nog meer dan ooit te helpen bij een gezonde en fitte levensstijl.

Met sportieve groet,

Team My35’

(Update 23 april)

Naar aanleiding van de persconferentie op 21 april is besloten dat wij in ieder geval tot en met 20 mei gesloten blijven. Zoals eerder medegedeeld zullen wij de maand april niet gaan incasseren. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij dit wederom weer via deze weg en via onze website bekend maken.

Team My35’

Met sportieve groet,

Voor nu, blijf gezond en let op elkaar.

 

Nieuws

 • Corona Update

  (Update 11 mei)   Vandaag hebben we in Sittard overleg geh...

  Lees meer
 • Hoe moet ik afvallen?

  My35' helpt jou om op een veilige manier fitter en slanker te worden. Met...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Tarieven

  Tarieven

  Check nu onze tarieven!

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Op zoek naar de meest efficiënte manier om af te vallen?

  Klik Hier
 • Gratis Proefweek

  Gratis Proefweek

  Maak nu kennis met My35' met de Gratis Proefweek

  Lees meer
 • Jacqueline Dings

  "Ik kom er heel graag."

  Jacqueline Dings
 • Nancy Verlinden

  "Na de proefles was ik aangenaam verrast, omdat ik nu snel en efficiënt kan sporten wat mij als moeder van 2 kinderen"

  Nancy Verlinden
 • Dennis Keyner

  "Het concept van My35' past dan ook perfect in mijn meestal drukke agenda."

  Dennis Keyner
 • Ank Venvoort (68 jaar)

  "Betere conditie gekregen, voel me fitter! Goede begeleiding! Altijd gezellig! Leuke Sfeer!"

  Ank Venvoort (68 jaar)
 • Daisy Horsten (36 jaar)

  "Ik voel me beter in me vel voel, al heel wat kilo’s kwijt, en mijn gezondheid gaat de goede kant op!"

  Daisy Horsten (36 jaar)
 • Brigitte Lemmen (50 jaar)

  "Ik heb nog meer energie, strakker in mijn lichaam. Heerlijk gevoel! "

  Brigitte Lemmen (50 jaar)
 • Hans Dings

  "Mijn resultaat met Milon: Fitter en 20 kg afgevallen."

  Hans Dings
 • Jose Hovens

  "32 KG afgevallen!"

  Jose Hovens
 • "Ik moet mijn doelstelling bijstellen want na 7 weken ben ik al 10 kilo kwijt"

  Henriette Blokpoel (62 Jaar)