• Standaard

Sporten op de Milon Cirkel iets voor jou?

Fitness Lidmaatschap Milon Cirkel Voerendaal en Blerick VenloBij My35' kun je sporten op de Milon Cirkel, hét meeste innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. Omdat het een nieuw concept is heeft My35' een test ontwikkeld. Hiermee kunnen we achterhalen wat jou wensen zijn en je kunnen informeren over het beste persoonlijke trainingsprogramma.

Lidmaatschapstest: 5 vragen

Vul het formulier in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de uitslag te bespreken. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

My35' is het alternatief voor de normale sportschool waar jouw doelstellingen erg serieus worden genomen en de focus ligt op een goede begeleiding. Start met sporten op een laagdrempelige manier op de Milon Cirkel om af te vallen en fit te worden. Fitness was nog nooit zo makkelijk en effectief.

Nieuws

 • Snel fit worden?

  My35 is op zoek naar gemotiveerde 50 plussers voor het fitheidsbooster projec...

  Lees meer
 • Goede voornemens? Transformeer jouw leven in 90 dagen!

  My35 is op zoek naar maximaal 35 personen voor hét 90 dagen Transforma...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Tarieven

  Tarieven

  Check nu onze tarieven!

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Ben jij ook op zoek naar de meest efficiënte manier om af te vallen?

  Klik Hier
 • Gratis Proefles

  Gratis Proefsessie

  Maak nu kennis met My35' met de Gratis Proefles

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.