Milon Cirkel

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel! Uniek in Beek, Blerick, ElstHelden, KerkradeMaasbree, Nijmegen, Nuth, Reuver, RoermondSittard-Geleen of Weert.

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen. In het midden van de cirkel staat een zuil met tv's die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. De toestellen passen zich automatisch aan aan jouw lengte/gewicht en weerstandsniveau via jouw persoonlijke chipcard. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart.

Waarom trainen op de Milon Cirkel?

Trainen op de Milon Cirkel is goed voor gewichtsverlies en spierversteviging. Daarnaast helpt de Milon Cirkel diverse klachten (bijv: rug, nek, schouders) tegen te gaan. Met de Milon Cirkel kun je op jouw eigen tempo en niveau sporten. Je sport individueel, maar toch in een groepje: iedereen sport in het zelfde ritme op een eigen niveau, maar je start op het tijdstip dat  jou het beste uitkomt.

Resultaatgarantie!

Omdat we er zeker van zijn dat we jou de beste oplossing geven voor een fitter, gezonder en slanker leven, garanderen wij resultaat. Het enige dat wij van jou vragen is 2x per 10 dagen, 35 minuten actief trainen op de Milon Cirkel.

Probeer het zelf: Gratis Proefles

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer de Milon Cirkel gratis en vrijblijvend uit. Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je proefsessie in te plannen.

 

 

My35' is het alternatief voor de standaard sportschool waar jouw doelstellingen erg serieus worden genomen en de focus ligt op een goede begeleiding. Start met sporten op een laagdrempelige manier op de Milon Cirkel om af te vallen en fit te worden. Fitness was nog nooit zo makkelijk en effectief. 

Gratis Proefles

Gratis Proefles

Maak nu kennis met My35' met de Gratis Proefles

Lees meer
Afvallen

Afvallen

Ontdek de meest efficiënte manier om af te vallen!

Lees meer
Tarieven
Afvallen in slechts 35 minuten per training?

Afvallen in slechts 35 minuten per training?

Maak nu kennis met My35' en onze effectieve Milon Cirkel!

Lees meer

Mijn resultaat met Milon: Fitter en 20 kg afgevallen.

Hans Dings
Hans Dings

Ik voel me beter in me vel voel, al heel wat kilo’s kwijt, en mijn gezondheid gaat de goede kant op!

Daisy Horsten
Daisy Horsten

Ik kom er heel graag.

Jacqueline Dings
Jacqueline Dings

Na de proefles was ik aangenaam verrast, omdat ik nu snel en efficiënt kan sporten wat mij als moeder van 2 kinderen

Nancy Verlinden
Nancy Verlinden