• Standaard

Milon Cirkel: Uniek in Blerick, Nijmegen, Sittard en Voerendaal

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? Maak kennis met de Milon Cirkel!

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen. In het midden van de cirkel staat een zuil met tv's die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. De toestellen passen zich automatisch aan aan jouw lengte/gewicht en weerstandsniveau via jouw persoonlijke chipcard. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart.

Voordelen van de Milon Cirkel

 • Volledige training in slechts 35 min.
 • Slechts 2x trainen per 10 dagen
 • Stimuleert meer vetverbranding dan reguliere fitnesstraining
 • Meer spieropbouw in minder tijd
 • Veilige vorm van fitness, je kunt niets fout doen.

 

Waarom trainen op de Milon Cirkel?

Trainen op de Milon Cirkel is goed voor gewichtsverlies en spierversteviging. Daarnaast helpt de Milon Cirkel diverse fysieke klachten (bijv: rug, nek, schouders) tegen te gaan. Met de Milon Cirkel kun je op jouw eigen tempo en niveau sporten. Je sport individueel, maar toch in een groepje: iedereen sport in het zelfde ritme op een eigen niveau, maar je start op het tijdstip dat  jou het beste uitkomt.

Resultaatgarantie: Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug! Garantie

Omdat we er zeker van zijn dat we jou de beste oplossing geven voor een fitter, gezonder en slanker leven, bieden we een tevredenheidsgarantie. Indien je in de eerste 3 maanden niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug. Klik voor de garantievoorwaarden. In de eerste 3 maanden geven wij een 'geen resultaat, geld terug garantie'. Het enige dat wij van jou vragen is 2x per 10 dagen, 35 minuten actief trainen op de Milon Cirkel.

Probeer het zelf: Gratis Proefsessie

Dit is je kans. Meld je aan voor een gratis proefsessie en probeer de Milon Cirkel gratis en vrijblijvend uit. Zo kun je de werking van de Milon Cirkel zelf beleven. Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je eerste proefsessie in te plannen.

Nieuws

 • Fit en Slank in Slechts 35 Minuten

  Fit & Slank in Slechts 35 min. Per training, mét Resultaat garantie? Start nu met een gratis & vrijblijvende Proefsessie!

  Lees meer
 • Overige activiteiten My35' Voerendaal

  Functional Core, Pilates Yoga Flow en Running bij My35' Voerendaal My...

  Lees meer
Meer nieuws