Over My35'

My35′ helpt leden sinds 2013 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding en -aandacht. Of het nou gaat om weer fit worden, afslanken, fysieke klachten/blessures verhelpen of spieren verstevigen. Interesse? Start dan nu met een gratis proefles. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom. Vandaag start jouw gezondere leefstijl! My35′ in Beek, Blerick, Budel, Elst, Heerlerbaan, Kerkrade, Maastricht, Nijmegen, Nuth, Reuver, Roermond, Sittard-Geleen, Valkenswaard, Waalre en Weert is jouw coach.

Over My35'
arrow-down

Waarom My35'?

Waarom My35'?
Spierverstevigende oefeningen en conditie in één
Spierverstevigende oefeningen en conditie in één

Behaal gegarandeerd resultaat. Het enige dat je moet doen is minimaal 2x per 10 dagen 35 minuten actief sporten op de Milon Cirkel.

Milon cirkel
Milon cirkel

Met de Milon cirkel bouw je gegarandeerd je conditie en kracht op ook wanneer je rugklachten, knieproblemen of andere fysieke klachten hebt. De toestellen zijn optimaal persoonlijk aan te passen.

Persoonlijke begeleiding en -aandacht
Persoonlijke begeleiding en -aandacht

Altijd onder persoonlijke begeleiding en -aandacht. Samen werken we aan jouw doelstelling aan de hand van jouw persoonlijke schema.

15x meer resultaat dan in de reguliere sportschool
15x meer resultaat dan in de reguliere sportschool

Milon Cirkel is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche, waarbij je tot 15 keer meer resultaat kunt behalen dan in de reguliere sportschool.

Vraag een Gratis Proefles aan:

Benieuwd naar My35′? Maak kennis door middel van een Gratis Proefles.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Leden over fitness bij My35'

Leden over fitness bij My35'

My35' jouw partner voor afslanken, verminderen van fysieke klachten of blessures en spierversteviging

Het is al sinds 2013 bekend dat My35′ mensen uit Beek, Blerick, Budel, Elst, Heerlerbaan, Kerkrade, Maastricht, Nijmegen, Nuth, Reuver, Roermond, Sittard-Geleen, Valkenswaard, Waalre en Weert helpt op het gebied van afslanken, fysieke klachten of blessures verminderen en spierversteviging. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!