• Standaard

Gratis Proefles op de Milon Cirkel in Blerick, Nijmegen, Sittard of Voerendaal

Wil je graag beginnen met fitness in Blerick (Venlo), Nijmegen, Voerendaal of Sittard-Geleen, maar weet je niet of dit wat voor jou is? Om deze stap makkelijker te maken start jij nu met een gratis proefles! Deze proefsessie beleef je op revolutionair fitnessconcept de Milon Cirkel.

Waarom sporten met Milon?Fitness en Milon Cirkel in Blerick Venlo en Voerendaal

 • Slechts 2x 35 minuten per 10 dagen sporten
 • Stimuleert tot 15x meer de vetverbranding dan reguliere fitnesstraining
 • Gegarandeerd resultaat
 • Permanente persoonljke begeleiding
 • Extreem veilig door de gecontroleerde bewegingen


Milon Cirkel

Sporten op de Milon Cirkel is goed voor afvallen, figuurtraining, spierversteviging en ook voor diverse fysieke klachten (bijv: rug, nek, schouders) tegen te gaan. Met Milon behaal je gegarandeerd resultaat. Het enige dat je moet doen is minimaal 2x per 10 dagen, 35 minuten actief sporten op de Milon Cirkel in het My35' sportcentrum Voerendaal, Sittard, NIjmegen of Blerick (Venlo).

Claim nu jouw gratis fitness proefsessie

Wil je jouw gratis fitness proefsessie claimen in Sittard/Geleen? Klik dan hier en vul jouw gegevens in. Wil je liever langskomen in één van de andere vestigingen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

My35' is het alternatief voor de normale sportschool. Start met sporten op een laagdrempelige manier op de Milon Cirkel om af te vallen en fit te worden. Fitness was nog nooit zo makkelijk en effectief. Je vindt een My35' sportcentrum in zowel Blerick (Venlo), Sittard, Nijmegen als Voerendaal.

Nieuws

 • Fit en Slank in Slechts 35 Minuten

  Fit & Slank in Slechts 35 min. Per training, mét Resultaat garantie? Start nu met een gratis & vrijblijvende Proefsessie!

  Lees meer
 • Overige activiteiten My35' Voerendaal

  Functional Core, Pilates Yoga Flow en Running bij My35' Voerendaal My...

  Lees meer
Meer nieuws