• Standaard

Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: My35' belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.


De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

• We bellen je voor meer informatie
• Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
• Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij My35'.

Daarna helpen we je te starten met sporten,

Sporten bij My35' is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van My35' staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Op deze website vind je ervaringen van leden van My35'. Afvallen ging bij hen via het trainen bij My35' en de verschillende vormen van fitness die My35' aanbiedt:

My35' doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van My35' dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: Blerick 06-36199145 of Voerendaal 06-149 129 25
Email: blerick@my35.nl of voerendaal@my35.nl

Nieuws

  • Fit en Slank in Slechts 35 Minuten

    Fit & Slank in Slechts 35 min. Per training, mét Resultaat garantie? Start nu met een gratis & vrijblijvende Proefsessie!

    Lees meer
  • Overige activiteiten My35' Voerendaal

    Functional Core, Pilates Yoga Flow en Running bij My35' Voerendaal My...

    Lees meer
Meer nieuws